e-bøger

 

 
Udkommet 2015
Isblomster
af redaktør Jakob Krohn:
 
De sytten noveller tager ofte afsæt i et konkret intermezzo, der kan være banalt eller fatalt, og kredser med det som udgangspunkt om et individs mere eller mindre fremmedgjorte forhold til sin omverden.

Sammenstødet mellem stærke følelser og blikstille overflade giver sig udslag i en koncentreret stemning. 
 

Udkommet 2013 
Den tynde luft

I ’Den tynde luft’ følger vi et rejseselskab, der tager til Peru. Den lidt tilbagetrukne Freja bliver efterhånden udelukket af gruppen. Jesper rejser også alene. Det er hos ham, hun søger trøst og omsorg efter et brutalt overfald på turistbussen.
Hjemme i Danmark venter Jespers kone Sigrid.I romanen bliver der fokuseret på de valg, de tre personer træffer gennem livet. 
 
 
Udkommet 2014
F for Fatima
 
Fatima bor i en bjerglandsby i Yemen og vil gerne gå i skole. Men det er dyrt, og familien har kun råd til at sende hendes brødre. Fatima finder dog en udvej… hun får lov at gøre rent på sygehuset og kan derved tjene lidt til hjælp til skolegangen.

Undervejs oplever Fatima mange ting i sit liv, bl.a. det nyfødte barn, der er blevet lagt i nogle buske. Og hun oplever venskabet med den mærkelige kvinde fra Danmark, der er sygeplejerske på sygehuset.

Pigeliv i Yemen er meget anderledes end det i Danmark. Men der er også ligheder, for eksempel forelskelse, jalousi, venskab… 
 
Udkommet 2014
En særlig sommer
 
er små noveller der giver et indblik i nogle af de mange spil, vi spiller for os selv og med hinanden. Det er store og små dilemmaer, som livet byder på.

De sidste to noveller bl.a. titelnovellen er længere. I 'En særlig sommer' er en kvinde midtvejs i livet, og hvor hverdagen er blevet alt for ensformig sker der ting i hendes liv, som forandrer det. 
 
Udkommet 2014
Født under stjernerne 

er en autentisk roman om en kvinde i Kurdistan. Hun og hendes familie flygter fra SaddaFødt under stjernerne er en autentisk roman om en kvinde i Kurdistan. Hun og hendes familie flygter fra Saddam Husseins styre – op i bjergene hvor hun bl.a. føder sine børn. Der er dage med sult, frygt for at blive forfulgt af Saddams soldater, bombninger – og i det hele taget et kig ind  en verden, ingen af os kender ret meget til.
 
Udkommet 2014
Alabadoster
 
er en lille, sprød fortælling, der handler om Johan, en ældre mand, der bor sammen med sin voksne datter Signe. Signe er psykisk syg og synger Alabadoster, når hun får det dårligt. Johan lever meget i minderne om dengang, konen levede. Han opdager derfor ikke, at Signe får det dårligere. Indtil en dag, han kommer hjem... 
 
 
 
Udkommet 2012
Det lille barn
 
 
en lavpraktisk bog for nye forældre:
Hvad er det man gør, når man står med sit nyfødte barn og det græder, gylper eller prutter?
Find de svar og mange flere i "Det lille barn".
 
 
 
 
 
     

 
 


 

 

 
Lise Andersen | Bryggervænget 7, 9430 Vadum  | Tlf.: 9827 1901