e-bøger

 

Udgivet som ebog i 2018
En rigtig ven

Aia er ti år og Kira er bedste-veninden – indtil en dag, hvor Kira pludselig vender Aia ryggen.
Aia forstår ikke, hvad der er sket.
Læs mere om En rigtig ven 
Anmeldelse 

Udgivet som ebog i 2018
Fatima

Fatima er en pige på syv år, der bor i Yemen. Hun vil så gerne i skole, men forældrene har ikke råd. Det er kun hendes brødre, der kan komme i skole. Desuden skal Fatima jo hjælpe til derhjemme.
En dag sker der noget mærkeligt: to fremmede kvinder kommer til byen! De skal arbejde på hospitalet. Fatima vil gerne i kontakt med dem.
Bogen har illustrationer af Kirsten Raagaard.
Læs mere om Fatima 
Anmeldelse 

Udgivet som ebog i 2018
Må du græde dig en sø

Romanen følger fire personer – i to ægteskaber. I det ene af ægteskaberne er manden Stig voldelig. Han er den pæne mand udadtil med et godt job. Når han kommer hjem bliver han et uhyre.
Som fortællingen skrider frem krydses sporene i de to meget forskellige ægteskaber.
Læs mere om Må du græde dig en sø 
Anmeldelse 

Udgivet som ebog i 2018
Hvor månen ligger

Astrid har arbejdet som sygeplejerske i et fjernt, muslimsk land. Hun havde en kort, hektisk affære med Joshua, før hun vendte hjem.

Efter et par år står Joshua en dag uden for hendes dør. Han er kommet til landet som politisk flygtning. De flytter sammen – men så kommer problemerne…
Læs mere om Hvor månen ligger
 
Anmeldelse 

Udgivet som ebog i 2018
Ravfinderen

Ravfinderen handler om Sidsel.
Hun er en kvinde i tresserne, der ser tilbage på sit liv. Vi følger hende fra hun er barn og står i skyggen af sin søster.
Sidsel er meget betaget af sin onkel, en betagelse og længsel, der varer hele hendes liv. Og som hæmmer hende i sit ægteskab med Carsten.
Læs mere om Ravfinderen 
Anmeldelse 
Nanna - et andet liv

Nanna er født med en kromosomdefekt. Det betyder, at hun aldrig vil blive som andre.
Bogen er blevet til ved samtaler med Nanna og hendes mor og er altså en biografisk roman. Den handler om både det gode og det svære i Nannas liv.

Læs mere om Nanna 
Anmeldelse 
 
Udkommet 2015
Isblomster
 
De sytten noveller tager ofte afsæt i et konkret intermezzo, der kan være banalt eller fatalt, og kredser med det som udgangspunkt om et individs mere eller mindre fremmedgjorte forhold til sin omverden.

Sammenstødet mellem stærke følelser og blikstille overflade giver sig udslag i en koncentreret stemning. 
Anmeldelse 

Udkommet 2013 
Den tynde luft

I ’Den tynde luft’ følger vi et rejseselskab, der tager til Peru. Den lidt tilbagetrukne Freja bliver efterhånden udelukket af gruppen. Jesper rejser også alene. Det er hos ham, hun søger trøst og omsorg efter et brutalt overfald på turistbussen.
Hjemme i Danmark venter Jespers kone Sigrid.I romanen bliver der fokuseret på de valg, de tre personer træffer gennem livet. 
Anmeldelse 
 
Udkommet 2014
F for Fatima
 
Fatima bor i en bjerglandsby i Yemen og vil gerne gå i skole. Men det er dyrt, og familien har kun råd til at sende hendes brødre. Fatima finder dog en udvej… hun får lov at gøre rent på sygehuset og kan derved tjene lidt til hjælp til skolegangen.

Undervejs oplever Fatima mange ting i sit liv, bl.a. det nyfødte barn, der er blevet lagt i nogle buske. Og hun oplever venskabet med den mærkelige kvinde fra Danmark, der er sygeplejerske på sygehuset.

Pigeliv i Yemen er meget anderledes end det i Danmark. Men der er også ligheder, for eksempel forelskelse, jalousi, venskab… 
Anmeldelse 
Udkommet 2014
En særlig sommer
 
er små noveller der giver et indblik i nogle af de mange spil, vi spiller for os selv og med hinanden. Det er store og små dilemmaer, som livet byder på.

De sidste to noveller bl.a. titelnovellen er længere. I 'En særlig sommer' er en kvinde midtvejs i livet, og hvor hverdagen er blevet alt for ensformig sker der ting i hendes liv, som forandrer det. 
Anmeldelse 
Udkommet 2014
Født under stjernerne 

Født under stjernerne er en autentisk roman om en kvinde i Kurdistan. Hun og hendes familie flygter fra Saddam Husseins styre – op i bjergene hvor hun bl.a. føder sine børn. Der er dage med sult, frygt for at blive forfulgt af Saddams soldater, bombninger – og i det hele taget et kig ind  en verden, ingen af os kender ret meget til.
Anmeldelse 
Udkommet 2014
Alabadoster
 
er en lille, sprød fortælling, der handler om Johan, en ældre mand, der bor sammen med sin voksne datter Signe. Signe er psykisk syg og synger Alabadoster, når hun får det dårligt. Johan lever meget i minderne om dengang, konen levede. Han opdager derfor ikke, at Signe får det dårligere. Indtil en dag, han kommer hjem... 
Anmeldelse 
 
 
Udkommet 2012
Det lille barn
 
 
en lavpraktisk bog for nye forældre:
Hvad er det man gør, når man står med sit nyfødte barn og det græder, gylper eller prutter?
Find de svar og mange flere i "Det lille barn".
Anmeldelse 


 

 


 

 

 
Lise Andersen | Bryggervænget 7, 9430 Vadum  | Tlf.: 9827 1901